Carolina Bont | Centrum voor Effectieve Intu´tie

intu´tie, krachtige hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling, bezieling, praktische spiritualiteit, mindfulness, uitstraling, persoonlijke effectiviteit, emotionele intelligentie & bewustzijn

info@effectieveintuitie.nl

023 - 524 88 63 (dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur)

Vanaf januari 2015 zijn onze activiteiten in het Centrum aan het Spaarne in Haarlem. Ons eerste lesjaar start twee keer per jaar en bestaat uit 10 lessen (1x per maand op een zaterdag of zondag, 10:00-15:30).
Routebeschrijving >

Ons eerste lesjaar start twee keer per jaar en bestaat uit 10 lessen (1x per maand op een zaterdag of zondag, 10:00-15:30) in onze eigen ruimte in Heemstede (vlakbij Haarlem), goed bereikbaar met OV en auto (parkeren in de buurt is gratis).

Het Centrum voor Effectieve Intu´tie staat geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). De beroepsvereniging van het Centrum voor Effectieve Intu´tie erkend door en aangesloten bij de RING (Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid). Carolina Bont en het Centrum voor Effectieve Intu´tie ondersteunt het Happy Energy iniatief.
Voorkant Praktische intu´tie

Praktische intu´tie

Carolina Bont, intuïtiecoach, geeft in dit AO-boekje praktische ideeën en plezierige oefeningen om je intuïtie te herkennen, te begrijpen en te versterken. Zowel personen als organisaties functioneren beter als er meer aandacht voor intuïtie is. Een goed invoelings- en samenwerkingsvermogen, constructieve beslissingen en originaliteit zijn grotendeels gebaseerd op intuïtie. Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen. In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en trainen. Waneer je dat doet gaan je logische en intuïtieve kwaliteiten elkaar ondersteunen en ben je op z'n creatiefst.

Uitgeverij AO (Actuele Onderwerpen) brengt in de AO-reeks publicaties van deskundige auteurs en heeft als doel hoogwaardige, exclusieve informatie op een objectieve en toegankelijke wijze voor een breed publiek te ontsluiten.

Bestellen of abonneren kan via:
www.actueleonderwerpen.nl

Carolina Bont

Praktische intu´tie

Uitgeverij AO (Actuele Onderwerpen)

AO2794 2004

Meer informatie Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken voor een aurareading of je inschrijven voor een van onze workshops? Wil je informatie over data en kosten? Bel of mail met coördinator Merel Snoeijing: info@effectieveintuitie.nl / 023 - 524 88 63 (maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:00, vrijdag van 9:00 tot 11:30).

Intu´tiepakket

Een nieuwe werkelijkheid

Het complete intu´tie-pakket met boek en kaartenset

Voor het eerst zijn de best- seller Een nieuwe werkelijkheid en de Intu´tiekaarten gebundeld verkrijgbaar in een luxe geschenkdoos.

Versterk je uitstraling

Versterk je uitstraling

Kracht en kwetsbaarheid in balans

Je kunt je uitstraling versterken en je intu´tie kan je daarbij helpen. Krijg meer inzicht in je eigen energieveld en hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, je stemmingen en de interactie met je omgeving.

Intu´tiekaarten - Een speelse bron van inspiratie

Intu´tiekaarten

Een speelse bron van inspiratie

De vragen, suggesties en oefeningen op de prachtige Intu´tiekaarten sluiten naadloos aan op de themaĺs uit Carolina's boeken en helpen je om je intu´tie op een speelse manier te bekrachtigen.

Hoogsensitiviteit als kracht: werken met je intu´tie / 16e druk!

Hoogsensitiviteit als kracht

Werken met je intu´tie

Carolina Bont laat zien hoe je hooggevoeligheid niet langer als last hoeft te ervaren maar juist als een kwaliteit die een extra dimensie aan je leven kan toevoegen.

Een nieuwe werkelijkheid - Intu´tie, liefde en levenskracht

Een nieuwe werkelijkheid

Intu´tie, liefde & levenskracht

Een praktische gids vol met heldere tips en oefeningen over het ontwikkelen van je uitstraling (je aura), je bewustzijnsniveaus (je chakraĺs) en je eigen innerlijke wijsheid.

Succes door bezieling - De zeven bewustzijnsniveaus van mens en organisatie

Succes door bezieling

De zeven bewustzijnsniveaus van mens en organisatie

Succes door bezieling laat zien dat werken vanuit oprechte bezieling en intu´tief inzicht, zichtbare verbetering brengt op persoonlijk Ún zakelijk vlak.